Ontspannen aan boord

Aan boord

Inrichting en uitrusting van de schepen
Keuken: volledig ingericht met gaspitten, koelkast, oven, glazen, bestek, pannen en overig kookgerei.
Sanitaire voorzieningen: douche en toilet, warm en koud water.
Bedden: Dekens, hoofdkussens en beddengoed is aan boord. U kunt de bedden zelf opmaken of er voor kiezen dit door het servicepersoneel (voor €2,50 per bed) te laten doen.
Zelf mee te nemen: Wij verzoeken u vriendelijk om hand- en theedoeken, tafellakens en reinigingsmiddelen zelf mee te brengen.
Tanken
De dieseltanks op de schepen zijn zo aangelegd dat u met één tankvulling zelfs een tweeweekse tocht kunt redden. Bij terugkomst wordt de brandstof aan de hand van het verbruik of het aantal gevaren uren berekend. (Bij een tocht van een week kunt u ongeveer €180,- aan brandstofkosten rekenen).

Stroomaansluitingen
Op alle jachten bestaat de mogelijkheid om via landstroom of een spanningswisselaar elektrische apparaten aan te sluiten. Wanneer de spanningstransformator wordt gebruikt, is het maximale vermogen van de stopcontacten op 150W begrensd. Bij landstroom (niet mogelijk op de Kormoran-jachten 1260, 1100 S en 950 evenals op de Bellus, Kuinder, Tjogner und Boorne) is het maximale vermogen per stopcontact niet begrensd.
Met uitzondering van het jacht Bellus 750 heeft u op alle schepen de mogelijkheid een televisie of laptop te gebruiken.
charteryacht saloncharteryacht duitsland