Contact

Travelydays Nederland BV
Postadres: Postbus 189 , NL-7500 AD Enschede
Bezoekadres:
Bedrijvencentrum Enschede
Rigtersbleek-Aalten 4 (k.2.11a)
NL-7521 RB Enschede

Tel: 0031 (0)53-7850851
Maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur
Met uitzondering van feestdagen.


E-Mail: info@travelydays.nl

Over ons.

Travelydays Nederland BV is een jong bedrijf, in 2009 opgericht en sindsdien gevestigd in Enschede. Ons moederbedrijf (100%) is het Duitse "Kootstra Schiffsreisen GmbH" gevestigd in MŁnster net over de grens bij Enschede. Dit bedrijf is oorspronkelijk in 1985 opgericht door de Nederlander Oebele Kootstra, die ook nu nog de directie vormt.

Het Duitse moederbedrijf biedt al ruim 25 jaar actieve zeilvakanties op traditionele zeilschepen. Later zijn daar fiets-vaarvakanties bijgekomen en sinds 2006 exploiteert dit bedrijf een succesvolle website, www.holland-aktiv.com, boordevol met actieve vakanties in Nederland.

Als Travelydays Nederland profiteren we van de lange ervaring van het Duitse moederbedrijf. Naast de lange ervaring hebben we gemakkelijke ingangen bij de Duitse toeristische aanbieders. Daardoor kunnen we een succesvolle Nederlandse website genereren met een speciaal aanbod aan actieve vakanties in Duitsland. We verwachten dat vele Nederlanders, die een vakantie in Duitsland gaan organiseren, eerst op deze website, www.travelydays.nl gaan kijken. Hier worden de meest goede ideeŽn, tips en boekingsmogelijkheden voor actieve vakanties in Duitsland gevonden!

Onze "roots" zijn de traditionele zeilschepen. Onder de naam "travelydays-sailing" bieden we op de website www.travelydays.com het grootste aanbod aan traditionele zeilschepen in Nederland. Meer dan 150 schepen bieden hier iedereen de mogelijkheid om actief mee te zeilen op een groot Nederlands zeilschip.
Websites:
www.travelydays.com
Actieve vakanties op traditionele zeilschepen
www.travelydays.nl
Actieve vakanties / Duitsland ontdekken
KvK Oost-Nederland 8207171
travelydays is als Europees merk onder het nummer 6493696 geregistreerd bij het Europees Octrooibureau in Alicante.
Eigenaar van het merk travelydays is Kootstra Schiffsreisen GmbH, Schorlemerstr. 6 in D-48143 Münster.