Fietstochten rond de Müritz
met overnachtingen in stijlvolle hotels

Een levendig landschap vol contrasten, verrassingen en met een rijke cultuur - dat vindt u in Mecklenburg. Onder de sterrenhemel schittert niet alleen de majestueuze Müritz; ook honderden andere diepblauwe meren, weidse velden en prachtige jachtsloten lokken u hierheen. Visarend- en ooievaarsnesten getuigen van een gezonde natuur, evenals de vele aanwezige aalscholverkolonies. Frisse lucht en vogelgezang scheppen een weldadige rust, waar u snel tot uzelf kan komen. Natuurlijk het beste in beweging! Wij bevelen onze speciaal geselecteerde fietstocht rond de Müritz aan: langs de meren, dwars door de bossen en met veel interessante inkijkjes in cultuur en geschiedenis.

Zoek eenvoudigweg een van onze comfortabele hotels als uitgangspunt uit en fiets over schitterende routes van hotel naar hotel – allemaal pareltjes op zich! U bepaalt uw route en het tempo! Wij vervoeren ondertussen uw bagage en bereiden uw aankomst voor. Op deze manier kunt u na een tocht van 40-60 kilometer heerlijk ontspannen in een comfortabele hotelkamer, in de sauna en bij een goed diner. De volgende dag trekt u met frisse energie verder.
U kunt onze hotels via de stations in Waren en Neustrelitz ook eenvoudig met de trein bereiken. Fietsen kunt u tegen meerprijs huren; deze staan in uw eerste hotel dan voor u klaar.
Prijzen
per persoon in tweepersoonskamer
€ 645,-
per persoon in eenpersoonskamer
€ 765,-
huurfiets per persoon
€ 45,-
In de prijs inbegrepen:
  • 6 hotelovernachtingen in twee- of eenpersoonskamers
  • Afwisselende ontbijtbuffets
  • Welkomstdrankjes
  • Dagelijks een heerlijk 3-gangen diner
  • Uitstekende fietsers-lunch
  • Bagagetransport
  • Fietskaarten en routebeschrijving in het vertrekhotel.
fietsen rond de mueritzlente in Mecklenburg-Vorpommernkerk Neustrelitz