Meezeilen in de Oostzee

Weekeindtochten met een schoener op de Oostzee

De Oostzee is een heerlijk zeilgebied voor een kennismakingstocht en een weekend vol actieve ontspanning. Er zijn veel verschillende kustformaties: rotsen, stranden, groene eilanden en krijtrotsen. Uw zeiltocht begint in Kiel. Mogelijke bestemmingen op zaterdag zijn bijvoorbeeld Marstal en Ærøskobing op het Deense eiland Ærø, Maasholm, Kappeln of Sønderborg. Na het aanleggen heeft u nog voldoende tijd om de omgeving te verkennen. Zondagmiddag loopt het schip weer binnen in Kiel.

prijzen en termijnen 2011
code
van
tot
prijs
boordkas
totaal
boeken
De Maaltijden zijn op basis van volpension exclusief drankjes
Aan boord: 20:00 uur | van boord 17:00 Uhr
Incl. beddengoed
Inbegrepen: Zeiltocht, Crew (2-3 personen), overnachting aan boord, volpension, touristenbelasting, havengelden. Prijzen per person in Euro.
Exclusief: Heen- en terugreis, Reisverzekering
Plattegrond Twister
Zeilschip TwisterAan dek

Schoener Twister

De Twister is een zeewaardig schip met alle voorzieningen voor een perfecte vakantie op een stijlvol zeilschip.
Voor de gasten zijn 20 kooien beschikbaar (2 tweepersoons hutten, 4 driepersoons hutten en 1 vierpersoons hut). De mooie en gezellige salon maakt dat alle gasten zich aan boord gelijk op hun gemak voelen.

Tot de uitrusting van de Twister behoren een barbecue, afwasmachine, koffiezetapparaat, magnetron, mixer, CD-speler, radio, TV, video, diverse boeken en spellen, vishengels, waterski's en een surfplank. Bovendien is er een bijboot aan boord waarmee u aan land kunt gaan als het schip in een mooie baai voor anker ligt.

Bij frisser weer kunt u in het dekhuis plaats nemen en het gebeuren aan dek en op het water beschut bekijken en genieten