Bootvakantie in Friesland

Het is een waar genoegen Friesland met een eigen charterjacht te verkennen. Voor uw vertrek krijgt u een uitgebreide instructie over het veilig omgaan met uw schip. Alle schepen worden zeer zorgvuldig onderhouden en zijn van alle comfort voorzien. Dankzij de overdekte buitenstuurstand kunt u bij elk weertype probleemloos varen. De machines zijn geluidsgeïsoleerd, zodat u in alle rust van het landschap kunt genieten. Op elk schip bevindt zich een volledig uitgeruste keuken. Beddengoed en dekbedden zijn in de huurprijs inbegrepen.

Vertrekplaats in Sneek

U neemt uw boot in Sneek, midden in Friesland, in ontvangst. Naast de bekende 'Waterpoort', zijn er in Sneek veel mooie steegjes, grachten, kleine musea en winkeltjes te receptievinden. In een dagetappe kunt u met uw jacht over het Sneekermeer naar Grouw, Akkrum, Bolsward of Heeg varen.

De schepen zijn mede dankzij de boegschroef gemakkelijk te varen, u hebt geen vaarbewijs nodig. Uiteraard krijgt u voor vertrek einige instructie, zodat u zelf goed in staat bent het schip te besturen.

De verhuurbasis beschikt over parkeerplaatsen (garage, bewaakt of onbewaakt), die u van tevoren kunt reserveren. Het inschepen vindt doorgaans plaats op vrijdag, zaterdag of maandag vanaf 15:00 uur. Teruggave van het schip dient te gebeuren uiterlijk voor 9:00 uur.